Kırık Saçlar Yürüyüşü Dördüncü Gününde Gaziemir'de Devam Etti - CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: "Kadınlar Susmaz Direniş Büyür"

17.10.2024

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın Kolları'nın Kadın ve Çocuklara Uygulanan Şiddet ve İstismarları gündemde tutmak için başlattığı “Kırık Saçlar Özgürlüğe Yürüyor” yürüyüşünün dördüncü adımı, İzmir’in Gaziemir ilçesinde gerçekleştirildi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve Gaziemir İlçe Belediye Başkanı Ünal Işık'ında katılarak il ve ilçe kadın kollarına destek verdiği yürüyüşe, çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve kadın dernekleri de katılım sağladı.


Yürüyüşe katılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;


"Yürüyüşümüzün 4. gününde Gaziemir’deydik! İl Kadın Kollarımızın öncülüğünde düzenlenen Kırık Saçlar Özgürlüğe Yürüyor eylemiyle kadınların sesini daha da gür çıkardık. Mevcut iktidar kadın haklarını zayıflatmaya çalışsa da biz susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz! İzmir’in kadınları cinayetlerin suçlusunu tanır ve karşısında dimdik durur; biz erkekler de yol arkadaşları olarak yanlarındayız. Kadınlar susmaz, direniş büyür!"