CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU’NDAN YANGINDA İKİNCİ GÜN MESAİSİ - EVİNİ KAYBEDEN AİLEYE ZİYARET VE DUYGUSAL PAYLAŞIM

17.08.2024

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu İzmir’de yaşanan yangınlarda zarar gören bölgelerdeki mesaisini sürdürüyor. Yangının ilk gününde sabahın ilk ışıklarına kadar Karşıyaka’da vatandaşların yanında olan Aslanoğlu, yangının ikinci gününde de sahadaydı.

Sabah saatlerinde yangın bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere gelen ve CHP Genel Başkanları ve milletvekillerinden oluşan CHP heyeti ile birlikte bölgede vatandaşları ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Aslanoğlu ve beraberindeki heyet Bornova Laka köyü civarında yangından etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’den de yangının seyri ve son durum hakkında bilgi aldı.


EVİNİ KAYBEDEN AİLEYE DESTEK SÖZÜ

Çıkan yangından en çok etkilenen yerlerden olan Karşıyaka Doğançay köyünde yaşayan vatandaşları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten ve taleplerini dinleyen CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, yangında evini kaybeden Öktem ailesini de ziyaret etti.

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Aslanoğlu, kayıpların telafi edilmesi için yerel yönetimlerle birlikte ailenin yanında olacaklarını dile getirdi.

Aslanoğlu, Yangın bölgelerindeki ziyaretleri sonrasında sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaparak,


“7’den 77’ye İzmir’de içimiz yandı. Üzüldük, sendeledik ama birlikte saracağız yaralarımızı ve omuz omuza vererek yeniden kalkacağız ayağa. Yine yemyeşil olacak kararan ormanlarımız, yine çiçekler açacak gönlümüzde ve dağlarımızda… Söz! Biz hep yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı