CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun ile Birlikte İlçe Esnafını Ziyaret Etti: "Narlıdere'de Yüzler Gülmeye Devam Etsin Diye Çalışıyoruz. Kazanan Narlıdere Olacak"

16.03.2024

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Narlıdere belediye başkan adayı Erman Uzun ile birlikte Narlıdere'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret öncesi Seçim Koordinasyon Merkezinde CHP Narlıdere ilçe başkanı Mesut Durgun ve sahada çalışan ekiplerle bir araya gelen Aslanoğlu, Narlıdere'de yeni rekorlar kırmaya hazırlandıklarını ifade ederek;


Narlıdere her dönem partimize verdiği destekle bizleri onurlandırmıştır. Şimdi de genç ve başarılı adayımız Erman Uzun'a vereceği destekle, Narlıdere de yine hizmetin, çağdaşlığın ve sosyal belediyeciliğin kazanmasını sağlayacağına inancımız tam. Esnafımız ve vatandaşlarımızdan gördüğümüz büyük desteğe layık olmak için geceli gündüzlü Narlıdere için çalışacağız. İlçe'nin doğasını, denizini, kıyısını kendileri ve yandaşları için ranta çevirmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Narlıdere'ye ait olanı, yine ilçe halkının kullanımına sunmaya ve korumaya devam edeceğiz.